Asistent Medical de Farmacie – AMF

Profesia de asistent de farmacie implica, pe langa munca depusa in cadrul medico-famaceutic, o continua perfectionare a relatiilor interumane.

Asistentul de faramacie este implicat permanent in oferirea de sfaturi si sprijin persoanelor care necesita informatii medicale. Lucrand sub supravegherea farmacistilor, fiecare asistent de farmacie are anumite responsabilitati in cadrul farmaciilor, cum ar fi eliberarea de medicamente, de produse sanitare, cosmetice si de ingrijire personala, precum si ajutorul oferit farmacistilor in prepararea formulelor magistrale.

Exista de asemenea posibilitatea unei activitati independente, avand in vedere ca absolventii sectiei de Asistent medical de farmacie pot sa deschida o drogherie, punand astfel bazele unei afaceri proprii.

Viitorii asistenti medicali de farmacie se pregatesc din timpul scolii pentru utilizarea cu success a unei aplicatii software care respecta normele legale implementate de Ministerul de Finante, Ministerul Sanatatii si CNAS – de

Înscrierile se fac la sediul nostru din Craiovița Nouă, la fosta Şcoală nr. 34 (Școala Elena Farago, lângă PECO, pe Calea Severinului) de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00.

Adresa: Str. Elena Farago, Nr.53

(fosta scoala 34, langa PECO OMV de pe Calea Severniului )

Tel: 0251.420 534

secretariat@scoalaecologica.ro

TAXE ȘCOLARIZARE:

TAXA DE INSCRIERE ESTE 75 LEI

Taxa de Școlarizare se va stabili de comun acord la începutul anului școlar între 2300 lei și 2500 lei

Taxa se poate reduce prin burse / premii.

Postliceala Ecologica "Sf Stefan"